Družabni plesi

zapleši v paru

Tečaji družabnih plesov z  osebnim pristopom, prilagodljivim programom, s čutno izbrano glasbo. V majhnih skupinah, z družabnostjo in prijateljstvom. Program smo razdelili na več stopenj:
1. ZAČENJAMO - začetni plesni tečaj, kjer se dobro naučite osnov družabnih plesov, kako plesalec povabi plesalko v figure, kako slišimo glasbo, Tečaj traja 8 vaj po 2 šolski uri.

2. NADALJUJEMO - nadaljevalni tečaj družabnih plesov, kjer se osnovne elemente nadgradi z dodatnimi plesi in dodatnimi figurami. Učimo se osnove improvizacije in lastnega ustvarjanja. Trajanje: 8 vaj po 2 šolski uri.

3. IZPOPOLNJUJEJO - izpopolnjevalni tečaj še z dodatnimi plesi iz nabora latinsko-ameriških in standardnih plesov, z dodatnimi figurami in z drugimi plesi- Tečaj traja 8 vaj po 2 šolski uri.

4. NADGRAJUJEMO - višji izpopolnjevalni tečaj družabnih in drugih plesov, s precej individualnim programom. Tečaji potekajo 8 vaj po 2 šolski uri.

Vaje vodijo: Sašo Krasnov, član Angleškega Kraljevega združenjalesna plesnih učiteljev, plesalec in koreograf, Sara Sluga, plesna učiteljica, plesalka in dolgoletna tekmovalka v latinsko-ameriških in standardnih plesih, Sara Rezelj, plesna učiteljica, koreografinja in plesalka.

Kdaj:       torek ob 20.30 do 22.00, četrtek ob 19.00 do 22.00

Kje:         Bela dvorana v Župnišču pri cerkvi v Podutiku, Podutiška 130, 1000 Ljubljana.

Cena:      35 € na osebo za 4 vaje
               60 € na par za 4 vaje
               Plačilo je možno preko spleta ali na TRR SI56 0205 8026 2127 213 Center kreativnosti Eureka, Janežičeva 25, 1000 Ljubljana
               Prva vaja je brezplačna, če niste še nikoli obiskovali tega tečaja.

Oprema: priporočamo lahka športna oblačila, ki omogočajo gibanje, plesno obutev: plesni čevlji ali mehki poletni čevlji z usnjenim podplatom.

Darila pri vpisu v plesni tečaj:    

  • Darilni bon za 10 % popust, ki ga poklanja Plesni salon Salsa, Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana, za nakup plesne opreme. Več na www.salsa.si
  • Darilni bon za 5 % popust, ki ga poklanja PiranArt Guesthouse za bivanje v restavrirani piranski hiši, ki je le 2 minute od morja in nudi udobje 6 sob in enega apartmaja s teraso in zdravimi zajtrki. Več na www.piranart.com
  • Darilni bon za 10 % popust, ki ga poklanja Art Country Home Konjšica pri Litiji, za bivanje v idiličnem naravnem okolju, s številnimi možnostmi izletov in rekreacije. Več na www.instagram.com/artcountryhome
  • Darilni bon za 5 % popust, ki ga poklanja Cortec design d.o.o., za graviranje na steklo, les, kovino, kamen, za tisk plakatov in katalogov, potisk majic, izdelava priponk in lesenih metuljčkov, promocijski darilni program. Več na http://www.cortec.si/
  • Darilni bon za 5 % popust, ki ga poklanja Gigi's Design, Urša Rezelj s.p., za oblikovanje in izdelavo vizitk, letakov, brošur, tiksani material za poroke (vabila, sedežni red, zahvale, nalepke, table, ovojnice...)

Počitnice: med počitnicami in prazniki tečaji Plesne šole Eureka ne potekajo.

Več informacij: 059 039 049 ali 068 63 26 27. Obvezna je prijava na mail: ples@kreativno.si

 Najdete nas tudi na socialnih omrežjih:

          Plesna šola Eureka

TOR 20.00 - 21.30

Zapleši v paru 2

nadaljevalni plesni tečaj

ČET 19.00 - 20.30

Zapleši v paru 1

začetni plesni tečaj