plesna šola eureka

ples za vse generacije…

Program plesne šole Eureka je individualen in prilagojen skupini ter posameznikom. Vsako srečanje je družaben dogodek. Pripravili smo paleto različnih plesnih tečajev. Tečaji potekajo v Beli dvorani, ki je opremljena z kvalitetnim ozvočenjem, ima parket, premična ogledala, baletni drog. Je svetla, prostorna in ima oder. V predverju je družabni prostor, kjer občasno pripravimo pogostitev.

Otroška plesna šola
Program je zasnovan na ustvarjalnem gibu, na prijetnem druženju, razvijanju plesne estetike na podlagi široke mavrice razlilnih plesnih zvrsti.

Ples modernih ritmov
Za vse, ki si želite plesne rekreacije malo drugače, pod strokovnim vodstvom in z razgibanimi ritmi, kjer boste poleg telesne vadbe urili tudi gibalni plesni spomin in se sproščeno zabavali.
Tečaj združuje razgibane ritme modernega jazz-a, popularnega pop-a, energičnega latina, gracioznega baleta, elegantnega standarda, hip hop-a, disca, swinga, coutry-a. Tečaj modernih plesnih tehnik je odlična osnova za družabne plese in vedno popularno salso.

Zapleši sam
Plesno druženje za vse, ki si želite spoznavati družabne plese, pa tega ne morete v paru. Plesno predznanje ni potrebno, občasno boste dobili pisno gradivo, uživali boste ob izbrani plesni glasbi in pod strokovnim vodstvom odlične plesne učiteljice. Je za vse generacije obeh spolov. Vabljeni.

Plesna šola Eureka deluje že od leta 1992 in skupaj s tradicijo gleda v prihodnost. Pri nas cenimo izvirnost, samobitnost in čutnost. Vsak član naše plesne šole,
mlad ali star, začetnik ali dober plesalec, je spoštovan in sprejet z iskrenostjo in veseljem. Konec koncev je ples harmonija glasbe, gibanja plesalca in plesalke, prijetnega ambienta in dobrih energij.

Zapleši v paru
Učenje družabnih plesov ni bilo še nikoli tako prijetno in enostavno. Veselo in prijetno vzdušje, dobra plesna glasba, novi prijatelji, inovativen pristop k učenju, spoznavanje novih vsebin.

Plesna obzorja
Klubska stopnja je primerna za ljubiteljske plesalce, ki že imajo solidno plesno znanje, so vešči plesanja, a bi radi nadgradili svoje plesne veščine. Tematsko zasnovan program vam na vsaki vaji prinaša en ples in ponovitev prejšnjega plesa. Je zabavno, poskusite.

Preplesavanja
Enkrat mesečno imamo plesne večere, kjer je zabavno, prijetno in lahko vse, kar ste se naučili na tečajih, uporabite v praksi. Trajajo 3 cele ure in so del četrtkovih tečajev. Vabljeni so tako člani naše plesne šole kot tudi zunanji prijatelji plesa. Udeležbo na preplesavanjih svetujemo za vse, ki se res želite naučiti dobro plesati.

Zasebne plesne ure
Za vse, ki nimate veliko časa ali bi se radi naučili plesati hitro, za kako posebno priliko, potem izberite zasebne plesne ure. Z učiteljem se boste dogovorili za termine in za vsebino učenja. Program je prilagojen vašim zmožnostim in vašim željam. Ta oblika je primerna za posameznike, pare ali največ 3 pare hkrati.

Plesne prireditve
Plesni večeri, družabna srečanja, nastopi, maturantski plesi, vodenje in organizacija valet...

Cenik
Cenik plesne šole, celoletne plesne šole za otroke, zasebnih ur...

Z vami bomo:

Sašo Krasnov - član Angleškega Kraljevega združenja plesnih učiteljev iz Londona, plesalec, koreograf in plesni učitelj. Svojo pot je začel kot tekmovalec latinsko-ameriških in standardnih plesov v Plesni šoli Rožanc v Ljubljani. Svoje plesno znanje je izpopolnjeval na številnih delavnicah sodobnega plesa, jazz-a, baleta in družabnih plesov. Je vodja Plesne šole Eureka.

Sara Rezelj - plesna učiteljica, plesalka in koreografinja. Svojo plesno pot je začela v Plesni šoli Bolero na področjih Jazz, Show dance, Hip hop, Step in Disco. Na vseh področjih si je nabirala izkušnje kot tekmovalka in kasneje kot pedagoginja. Sodeluje pri organizaciji prireditev, delavnic in plesnih tekmovanj. Je vodja Otroške plesne šole v Plesni šoli Eureka.

Sara Sluga - tekmovalna plesalka latinsko-ameriških in standardnih plesov, plesna pedagoginja in plesna učiteljica vodi program Zapleši sam, ki je unikaten in edinstven v slovenskem prostoru.